Vi danskere har altid elsket at rejse. Vi er nysgerrige på verden. Det ligger i vores DNA. Derfor skal du selvfølgelig også ud at rejse. Men hvor skal turen lige gå hen? Og må det gerne være noget andet end Barcelona eller Kreta? Vi kommer her med nogle fantastiske ideer til spændende rejsedestinationer, der ikke er langt fra Danmark. 

Har du lige vundet nogle gode gevinster på online casinoer? Eller har du længe sparet op, og er nu klar til at planlægge en længere rejse? Så lad os drømme os væk i spændende rejsedestinationer lige herunder. 

Færøerne 

Som en del af det danske kongerige er det oplagt, at du sætter næsen mod Færøerne. Det er en meget overset destination blandt mange og står ofte i skyggen af Island. Men Færøerne har så meget at byde på. Det er et bjergrigt land med masser af rå natur. Bygderne og menneskene er ikke mange, hvorfor du har mulighed for at være i naturen helt for dig selv. 

Om foråret kan du være heldig at se store kolonier af søpapegøjer på den smukke ø, Mykines. Hvad du ikke kommer til at mangle, er udsigter. For dem er der mange af – og de er fantastisk smukke. 

Norge 

Vores naboland er en oplagt destination til dig, der godt kan lide at rejse med rygsæk. For det første er det nemt at komme rundt med bus og tog. For det andet råder Allemandsretten, hvilket giver dig mulighed for at sætte telt op i naturen. Altså kan du overnatte gratis, hvis du har modet til det. 

Norge har mange fantastiske vandreruter, som byder på den ene overvældende udsigt efter den anden. Du vil helt sikkert ikke fortryde det! Ja, det er lidt dyrere end Danmark – men så galt er det heller ikke. 

Holland 

6-7 timer. Meget mere tager det ikke at køre til den hollandske grænse, hvor du i foråret finder tulipaner over det hele. Er du til farverige gader og stræder, er Amsterdam oplagt at udforske. Er du til natur, er der masser af den at finde langs med kysten, som byder på Vadehav, møller og masser af charme. 

Holland er tilmed billigere end Danmark at rejse rundt i. 

Skotland 

Der er ikke noget så charmerende som en skotsk accent. Hvad der er endnu bedre er, at Skotland byder på mange historiske og kulturelle oplevelser. Edinburgh er som en rejse tilbage i tiden. 

Er du mere til natur, er en vandreferie i det skotske højland lige noget for dig. Her er høje fjelde, vandfald og en rå natur, der på mange måder minder om Færøerne. Isle of Skye er bestemt et område, du ikke må misse, mens du er i Skotland, da det er et ganske eventyrligt område, som SKAL ses og opleves. 

Estland 

Estland er om noget en destination, der er overset blandt rejsende. Det er lidt en skam, da landet er en sand perle, når det kommer til natur og historiske byer. Det er da også et oplagt sted at rejse hen, da Danmark og Estland historisk er forbundet. For det var her, at Dannebrog faldt ned fra himlen under slaget ved Lyndanisse. Vidste du endda, at hovedstadens navn, Tallinn, direkte oversat betyder Danskerbyen? Her finder du også den store borg, som Valdemar Sejr byggede for at forsvare byen.