I denne artikel vil der blive beskrevet hvordan man kan undgå at forlade Danmark, men stadig holde en fremragende ferie. Det er et meget omtalt emne for tiden, hvor meget forurening flyselskaber og rejser rundt omkring i verden forurener vores natur, derfor er på tide at se på, hvordan man kan holde ferien derhjemme. Det er dermed på tide at vi gendanner vores syn på rejser og finder de smukke ting, der hvor vi befinder os. Det vil du få inspiration til herunder:

Lej en båd og sejl i gennem Danmark 

Hvis man er fra Danmark eller bor i Danmark, er sandsynligheden for at man har oplevet en bådtur stor. Et populært eksempel på dette, er at sejle Danmark rundt. Der findes mange havne i byerne der befinder sig omkring havet, og det kan være dejligt at se de romantiserede bygninger og kulturer der findes rundt i de små byer. Et eksempel på dette kunne være omkring Fyn, hvor Faaborg og Kerteminde er populære byer, for deres havne. I Faaborg kan man opleve kultur og en masse natur, det er specielt en populær by for turister om sommeren. Det samme er Kerteminde, hvor sejl kulturen blomstre. Kerteminde er et mere moderne eksempel på det selvsamme romantiserede billede. Her kan man opleve koncerter og museer, med alt fra gamle huse til de helt nye blues bands. Et populært koncerthus i byen er Samlingsstuen, hvor det intime, danner rammer om de gamle bygningsværker. Koncerthuset er ejet af et ægtepar, som har boet i byen i mange år. Udover at være et koncerthus, byder de sig også som B&B (Bed & breakfast). Her udlejes der rum i den gamle købmandsgård, et gammelt minde i byen Kerteminde. Du kan besøge deres Bed & Breakfast via dette link.

Cykelferie på bornholm

Det har altid været et idyl på bornholm, mange siger at det skal opleves på en cykel, så man virkelig ser den smukke ø natur. En cykelferie på bornholm kan udstrække sig på alt fra 5 dage til 2 uger, men det anbefales klart af øens beboere at man bruger et par dage på at udforske øen. 

Her er der også tit mulighed for en potion kultur, eller en badeferie i den tropiske lignende natur. Der er simpelthen lidt af hvert og det passer perfekt til hele familien, selv de små kan følge med på øens cykelstier, som er velegnet i forhold til sikkerhed. 

Tag en storbyferie, i dit hjemland

Hvis man kommer fra landet, kan det være sundt at prøve noget anderledes. Dette kunne være at tage på ferie i storbyen, København har meget at byde på. Det siges at være en af Europas hovedstæder for kultur, der er dermed meget at udforske, dette involvere alt fra det helt kommercielle til små undergrundsmiljøer. En af de større subkulturer i København, befinder sig på Christianshavn, det går under navnet “Christiania” og har længe givet mulighed for rig kultur i København. Desuden befinder det sig lige nu som værende Københavns 2 største turistattraktion. 

Leave a Reply