Vi kender alle sammen følelsen på en regnvejrsdag, når livet er gråt og kedeligt. Jeg har i hvert fald tit haft den følelse i Danmark hvor vejret skifter hele tiden!

1. Se en god serie

Hvis du er typen der godt kan lide at smide benene op på sofaen og kaste dig ind i et filmunivers, er der mange gode muligheder for at se film på nettet. Der findes simpelthen utallige streamingtjenester nu til dags, hvor man kan få timevis af regnvejrsdage til at gå. Nu til dags er vi heldige at vi har så stort et udvalg af underholdning online, og nu hvor serier er blevet et hit, bliver de simpelthen udgivet hver anden dag. Med en serie har du mange timers underholdning, og kan virkelig dyrke universet. Et pragteksemplar af en serie som kan anbefales er “Black Mirror”, som er en amerikansk dystopi af en serie, hvor hårene rejser sig. Når man først begynder er det endda svært at stoppe, selv når solen står højt på himlen.

2. Hyg dig med et spil

I danskernes utopi er spil hygge en attraktiv beskæftigelse, hvor hele familien kan være med. Der findes simpelthen noget, hvor alle kan være med! Det kan også være en fremragende måde at mødes med vennerne, hvor spillet kan blive det store omdrejningspunkt. Nu til dags er det blevet meget populært blandt de unge at mødes på en café eller i hjemmet og spille spil sammen.

Spillet kan også foregå alene, der er nemlig åbnet en hel verden af spil for både børn og voksne hvor man kan få de lange timer til at gå.

I nutidens Danmark er online casinoer også blevet et stort hit, hvor mange underholder sig med diverse spil, her i blandt er en af de mere spændende, spillet poker. Her kan man lærer sine tricks og få en indflydelse på resultatet. Læs mere om online spil her.

I de unges univers er spillet “World of Warcraft” blevet et stort hit, så sidder dine unge knægte og keder sig, så inviter dem da lige ind i en anden verden hvor solen altid stråler.

3. Lær at spille på et instrument

En anden god ting man kan lave når man sidder derhjemme i regnvejr, er at hive fat i et instrument, denne beskæftigelse kræver tid. Men når man først er kommet i gang flyver timerne afsted. Der er utallige instrumenter at lærer, og det ene føre til det andet.

Når man først har fået en grundforståelse for hvordan toner og lyde fungerer kan man lege sig igennem hele det musikalske univers, hvor der ingen grænser er. Hvis man allerede befinder sig i en situation hvor man spiller et instrument, kan man begynde at udforske produktion af musik. Her kan man virkelig blive udfordret og dykke dybere ind i sin verden af noder. Her kan man både producere trommer og melodier, samt mixe lydene sammen så det danner det perfekte lydbillede.

Leave a Reply