Ønsker du at starte en webshop, hvor du kommer godt fra start, så du kan få online succes? Her får du 9 tips til, hvordan du starter din egen webshop.

Tip 1: Produkt og emballage

Hvad vil du gerne sælge på din webshop? Her kan det være en god idé at starte i de små og tænke i nicher. Som nystartet med din første webshop er ressourcerne begrænsede. Tænk derfor i kategorier og vælg en kategori indenfor kategorien.

Når du har valgt hvad du vil sælge er det vigtigt at du tænker indpakning af dit produkt. Emballagen skal stemme overens med det du sælger, så det udstråler samme stil og klasse. Du kan finde inspiration til lækker og flot emballage i topkvalitet ved at klikke her.

Tip 2: Opsætning og design

Sørg for at design, opsætning og det du gerne vil udstråle med din webshop går hånd i hånd og rammer din primære målgruppe. Det er vigtigt at din webshop er enkel og let for kunden at finde rundt i – vejen fra valgt produkt til at klikke det hjem skal være simpel.

Tip 3: SEO

Med en ny webshop der skal boostes, så den kan blive fundet i Google, er det nødvendigt med SEO. SEO handler i bund og grund om at optimere websites, således at din webshop kan blive fundet at potentielle kunder.

Tip 4: Hastighedsoptimering

Vælg en god server til din webshop, så din den fungerer optimalt. Med den korrekte, gode server vil din webshop nemlig blive hentet og vist hurtigt, idet kunden klikker sig ind på den – internet og tålmodighed går ikke hånd i hånd.

Tip 5: Gør din webshop responsiv

Det er en rigtig god ide at få gjort din webshop responsiv. Det betyder at din webshop automatisk tilpasser sig efter hvilken slags skærm den vises på – langt de fleste bruger i dag deres telefon til E-handel frem for computeren.

Tip 6: Kommunikation

Som nystartet med en webshop, er det vigtigt, at du er til stede og kommunikere med dine kunder så deres behov imødekommes. Derfor bør du undersøge hvilke leveringsmåder, leveringssteder og returneringsløsniger der er bedst – og om kunden skal informeres om forsendelse, tilbud og lignende via sms, e-mail eller andet.

Tip 7: Sociale medier

Brug sociale medier til at reklamere for din webshop. Det kan være en rigtig god investering, så længe du sørger for at holde dine profiler aktive. Du kan via Facebook og Instagram lave annoncer, som når ud til nye kunder, uden du behøver at ligge højt på Google.

Tip 8: Markedsføring

En rigtig god løsning for en ny webshop er remarketing. Særligt er remarketing via Facebook optimalt i starten. Her vil du med målrettede annoncer, kunne nå ud til potentielle kunder, der har vist interesse for et bestemt produkt, eller som allerede har besøgt din webshop.

 

 

Leave a Reply