Der er meget at lave i Danmark om sommeren, og det er ikke nødvendigt at flyve til udlandet, for at få en fed sommer, som dine børn vil huske forevigt. Danmark har meget at tilbyde, men man glemmer ofte at kigge på det man har lige foran sig i jagten på en god oplevelse. Vi vil derfor her komme med et par forslag til hvad du kan lave i sommerferien. Guiden vil blive udvidet løbende efterhånden som vi får flere tips til steder I synes man bør opleve.

Kerteminde

Kerteminde ligger på nordøst fyn og byder på alt det man kan drømme om i sin sommerferie. Byen er en gammel købstad, og det mærkes tydeligt når man bevæger sig rundt i den mere end 600 år gamle by. Om sommeren er byen fyldt med glade sommerturister, der alle nyder godt af byens mange tilbud.

I Kerteminde finder du blandt andet:

  • 3 strande (Nordstranden, sydstranden og lillestranden)
  • Flere store skove
  • Friske råvarer (kartofler, jordbær, kød, ærter og meget mere) som bliver solgt langs vejen
  • Minigolf
  • Golfbane
  • Mange restauranter
  • …og meget mere

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Kerteminde tjener mange penge i løbet af sommeren, på de mange turister. Netop derfor er der mange aktiviteter at deltage i, ligefra diverse stævner, beach-volley turneringer, koncerter og ture til blandt andet Romsø. Udover de mange aktiviteter, er det også muligt at overnatte i de gamle fredede bygninger, rundt omkring i byen. Vi har selv overnattet i en bed and breakfast i Kerteminde, som er fredet hvilket var en meget sjov og autentisk oplevelse. Kerteminde har en række museer har i blandt et museum til kunstneren “Johannes Larsen”, som kommer fra byen.

Så hvis du ikke har oplevet Kerteminde om sommeren er der altså ingen tid at spilde! Det er ikke helt uden grund at byen er kendt som “det nye skagen”.

Leave a Reply